Kryssning med tallink Silja

 I samarbete med Tallink Silja Line

Som ni vet så åkte jag och Filip på en kryssning i december med Tallink silja, det var så kul och vi kommer lätt göra detta fler gånger! Nu tänkte jag visa lite bilder från resan och berätta lite mer om det.

 Hytten:

Vi bodde i en Commodore hytt som var så fin. Det var dubbelsäng, ett litet vardagsrum och jättefint badrum. Kändes riktigt lyxigt med sån stor yta, vi var så nöjda!

1 dag i Helsingfors:

Vi åkte som sagt en 48h kryssning vilket betyder att man spenderar en hel dag i Helsingfors! Vi strosade runt och kikade på deras julmarknad som var så mysig. Dom hade en utomhus bastu mitt på torget (?), har man nånsin sett det liksom haha? Det var väldigt coolt, sen gick vi till den vita stora kyrkan som jag älskar. Den är så fin och man ser ut över staden längst upp. Vi hade en jättetrevlig dag i Helsingfors.

Här är lite fler bilder från båten, vi hade verkligen så kul. Vi drack champagne, kollade på Gatsby show som var på deras ”nattklubb”, kollade runt på båten vad som fanns (den är sååå stor). Vi besökte även deras Spa 1 gång, det var verkligen så avslappnade och skönt. Där låg vi i en bubbelpool på en båt ute på havet haha.

Mat:

Frukosten var en dröm!

Eftersom att vi bodde i en Commodore hytt så hade vi tillgång till Commodore loungen där dom servera kaffe, godsaker och snacks dagligen. Så himla lyxigt och mysigt.

Här tog vi en Caffe latte på ett av deras fik.

Jag och Filip ÄLSKAR mat, jag överdriver inte! Så detta var goals för oss med en båt som har olika restauranger att välja på. Tror vi testade nästan alla, och vi hade matkoma varje gång haha.

En bild på deras stora ”promenad” där alla butiker/restauranger finns. Den är hur lång som helst och här hade dom även lite shower där dom hänger i tak-kronerna (jag som är höjdrädd blev helt kallsvettig haha).

Så sammanfattat hade vi en fantastisk resa! Tack till Tallink Silja Line för detta, vi kommer definitivt åka fler gånger!!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv