Chiquelle haul

– I samarbete med Chiquelle

Igår la jag upp en instastory haul med chiquelle.com, vill ni se den så ligger den uppe några timmar till. Erbjuder även en exklusiv rabattkod där ;)

Jag gillar Chiquelles kläder, lite annorlunda men ändå bra nyckel + basicplagg till garderoben. När jag väljer ut kläder därifrån brukar jag oftast tänka på att ta med både och, alltså basic och något som sticker ut. Så i min haul ser ni 2 basic och 2 nyckelplagg. Kan ni lista ut vilka? <3

Okej så:

Basic – vit stickad tröja och beige polo, dessa kan jag använda i princip till allt och super enkla att matcha med.

Lite over the basic – Kjolen och klänningen, ganska lätt att lista ut. Kjolen är ju i fejk-läder och något utsvängd så det är lite extra och kanske inte något man kan klä upp varje dag! Passar perfekt till en basic topp eller så kör man all in, en mesh top! Klänningen är ju ja, väldigt speciell men sååå snygg! Kände mig en aning för blek i den just nu men den packas nog ner till antingen Marbella eller Karibien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv