Hamamco

Inlägget är i samarbete med hamamco.se

Jag har fått hem ett jättefint badlakan eller snarare sagt handduk. Den är vit/grå randig och fanns även i färgen orange. Jag hade lite beslutsångest där ett tag men jag älskar ändå denna jag valde. Den passar fint i vårt badrum, den får hänga där som en snygg detalj och sen packas ner i resväskan inför nästa solsemester. Man ser ju bara hur fint den går ihop med kaktusen/palmerna i bakgrunden, fatta då på en kritvit sand och turkost hav??

Denna handduk heter ”Capri” och är vävd i mjuk och skön 100% oeko-tex-bomull.

Är helt kär i min Hamamhandduk från Hamamco!

Nu ska jag berätta en liten hemlis här.. Detta är alltså mitt första badlakan som är stilrent, snyggt m.m.. Jag har bara köpt jättefula handdukar på marknad utomlands och det har väl inte varit en sån big deal förutom att jag ändå stört mig på dom varje gång jag ska ta bilder till mitt instagramflöde? Jag har sett mängder av fina strandbilder och känt att det ser så stilrent och fint ut, men totalt missat att handduken gör ju mycket. Nu har jag äntligen en sån där trendig, randig handduk, nu jäklar ska ni se på fina strandbilder haha!

Hamamco har alla dom där typiska strandhanddukarna som man ser på typ fritidsresors reklamfilmer eller stora influencers instagram. En annan favorit var en som heter ”Maine”, ganska liknande den jag har nu fast med lite gult också. Älskar gult! Så om ni ska åka på någon solsemester nu i vinter och behöver fina badlakan så kan jag rekommendera Hamamco, handdukarna kostar endast 199kr spänn vilket är sjukt bra priser.

Så denna packar jag ner till vår solsemester till… GUADELOPE! Yes, vi ska dit i februari. Längtar ihjäl mig!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv