1 day left…

Är ni redo?!

Nu är det bara 1 dag kvar till min julkalender 2018 börjar!! Jag har jobbat på denna i månader och hoppas verkligen att ni kommer gilla årets luckor. Så synd bara att jag nu varit magsjuk i 4 dagar och börjar december med sjuka :( Men jag ligger nerbäddad i sängen och är taggad ändå till max!!

Varje dag fram till 24 december kommer det alltså komma upp en tävling här på bloggen. I varje lucka kan man vinna fantastiska priser, det kan vara allt från till hemmet, mode eller träning. Jag vill att det ska passa så många som helst och jag presenterar endast företag som jag själv valt ut/kan rekommendera.

Tipsa alla era vänner/familjemedlemmar att också vara med och tävla varje dag! Om man inte är med så har man ju aldrig chansen att vinna eller hur? ;)

Sååååå, är ni redo? Ses imorgon kl. 08.00 ♥

P.s ni som har lite bråttom och med smartphones, ett tips är att spara min blogg som ett bokmärke. Då kan ni enkelt klicka er in på bloggen och missar inte någon lucka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv