AND YELLOW PAPER

Inlägget är i samarbete med AndYellowPaper.com

*KLICK* för att komma till väskan

Ser ni min otroligt snygga och nya handväska? Den heter ”VERDI” och har även som en mini kuvertväska inuti som man kan använda separat till t.ex. pengar m.m. Jag älskar den, jag får plats med allt välbehövligt som jag har med mig när jag går ut på stan. Kamera, pengar, mobil och nycklar. ♥ Den passar till allt eftersom att den är svart, man kan även använda den som antingen en ”clutch” eller ha axelbanden så som jag har. Jag älskar att den har gulddetaljer för som ni vet så är jag en guldtjej. Andyellowpaper.com har massvis av snygga väskor, min andra favorit är den som heter ”Hanna”. Kika in!

Jag har ett otroligt bra erbjudande till er, ni får 35% rabatt på allt hos andyellowpaper om ni uppger EMILIABF35 i kassan! Rabattkoden gäller tills torsdag 22 nov kl 00.00. Så detta blir alltså som en liten VIP-code innan deras stora Black Friday nu på fredag 23/11.

Happy shopping ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv