Är du en influencer som vill tjäna pengar?

Inlägget är i samarbete med Adrecord

Jag får så otroligt många frågor hur man kan tjäna pengar på sina sociala medier. En utav mina största intäkter kommer från affiliate. Om du redan är en influencer så vet du mycket väl vad just affiliate innebär. Ni som är lite tveksamma så tänkte jag förklara lite enkelt här. Jag har ett konto hos Adrecord.com som alltså är för influencers som vill tjäna pengar på affiliate. Affiliate är länkar där du tjänar på varje klick/sälj, det beror på och det står bredvid dom olika affiliateprogrammen. Ni kan läsa mer HÄR om just affiliatemarknadsföring.

Som influencer så är just affiliate en utav dom bästa sätten att tjäna pengar på. T.ex. nu när det är Black Week så är det otroligt viktigt att man är med i svängarna så man tjänar in bra provision. Hos Adrecord hittar ni mängder av kända företag som har bra deals nu under Black Week.

Här är några:

– Svenskt Kosttillskott (12 – 16% provision)
– Partykungen (10% provision)
– Roliga Prylar (10 – 15% provision)

Vill ni också skapa ett konto hos Adrecord som mig och börja tjäna pengar redan idag så gå in HÄR. Mitt bästa tips är att satsa lite extra nu när det är Black Week/Black Friday.♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv