Graverade fars dag presenter!

Inlägget är i samarbete med getpersonal.se

Tiden bara rinner iväg, snart är det november = Fars dag. Nu tänkte jag ge er ännu mer tips på Fars dag presenter från getpersonal.se som har massvis av fint. Det som är så fantastiskt med denna hemsida är att man kan gravera själva produkten. Om ni t.ex. går in på deras hemsida och väljer ett ölglas så kan ni längre ner på sidan gravera en personlig text till er kära far. Hur fint? Mina favoriter kommer ni se på bild nedan, jag skulle nog skriva något roligt eller min pappas namn. Det är ju nu man ska passa på att skriva något roligt på, typ ett internskämt som bara ni fattar. Eller kanske ett smeknamn? Fast man kan även vara lite mer kärleksfull och skriva något fint som ”Världens bästa pappa” eller ”jag älskar dig pappa” osv. Nu vill jag bara beställa hem alltihop och skriva olika saker på allt haha. Har ni några förslag?

1. Whiskeyglas    2. Armband, hur snyggt?!    3. Ölglas

Föredrar er pappa champagne så finns det även champagneglas eller ex. vinglas, konjak, whiskey, vinglas m.m, Ni fattar! Getpersonal har ett brett utbud på fantastiska presenter, allt från passfodral till klockförvaring. Så jag tycker absolut att ni ska in och kika för ni kommer garanterat hitta den bästa presenten till Fars dag. Vad brukar ni göra för er pappa på fars dag? Har ni några speciella traditioner t.ex.? Just ja, det är fri frakt och snabb leverans hos Getpersonal.

Här har ni en bild på min pappa & Filip, jag tycker den är så fin! Det är från Thailand i våras när vi var på poolparty, vi hade så kul. Jag vill åka tillbaks nuuuu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv