Vår nya heltäckningsmatta

Inlägget är i samarbete med Kilandsmattor.se

Nu börjar allting äntligen falla på plats här hemma! Men alltså ser ni hur mysigt vårt sovrum blev med vår nya heltäckningsmatta? Jag ÄLSKAR den!! Det är lite ”viskos” känsla och färgen är beige, den är helt perfekt. Vi hade lite struggle med att få upp mattan till lägenheten då mattan inte fick plats i hissen haha. Så jag, Filip och Filips pappa fick bära upp den för 5 trappor, men det gick! Sedan så hjälpte F’s kompis oss med att lägga mattan, den sitter alltså inte fast limmat i golvet utan den ligger bara som en vanlig matta men den kan ändå inte ”röra” på sig med alla möbler som står på. Vi är så nöjda och går runt varje dag i sovrummet bara för att känna den mjuka mattan mot fötterna haha.

Ni kanske undrar hur det går med Nike men han är faktiskt helt rumsren nu och varit i flera veckor. Just därför har vi väntat några extra veckor på att lägga mattan för att vara på säkra sidan. Sen så gör han/hundar inte sina ”behov” där dom sover vilket är i sovrummet. Så hur nödig han än är så står han alltid vid gallret och piper o vill ut. SÅ det kommer inte vara några problem! Det enda jag oroar mig för är ju jag & Filip som kan vara lite klantiga med att spilla mat osv… Ingen mat från och med nu i sovrummet!! Lol.

Vår heltäckningsmatta heter ”Montella Beige” och mjuk o lättskött. Vi hade faktiskt beslutsångest om vi skulle ta denna eller en som heter ”Monte Carlo beige” som också verkade väldigt fin men jag är verkligen nöjd över Montella! Hur många gånger får man skriva nöjd i ett inlägg? För det är det jag är 100%, jag är LYCKLIG över resultatet så att säga. När vi flyttar till hus i framtiden vill jag ha heltäckningsmatta i alla sovrum och walk in closets. Det känns så amerikanskt o lyxigt.

Är ni sugna på att lägga heltäckningsmatta så säger jag bara, DO IT! Och gå in på Kilandsmattor och köp därifrån, det är bästa butiken när det kommer till mattor. Det är snabb frakt och otroligt bra priser ♥

3 Kommentarer

 1. oktober 26, 2018 / 17:12

  Åh så fint! :D <3

 2. november 7, 2018 / 08:27

  Helvete så snyggt! Neeed

 3. Jaquline
  februari 25, 2019 / 21:09

  Hej! Vet att jag kommenterar väldigt sent, men vart är lamporna på sängbordet ifrån? superfina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv