Porcelain

Contains adlinks

Love this porcelain from indiska.com!

Minns inte riktigt om jag visat mitt fina porslin från indiska? Jag fick det från min familj i julklapp, precis min stil! Och turkost är ju min absoluta favoritfärg. Jag vill ha mer saker i den här stilen, tanken är denna stil ”ta över balkongen”, åh det kommer bli så fint.

I don’t remember if I’ve showed you my porcelain from indiska? I got it from my family as a christmas gift, it’s so my style! And turquoise is my absolute favorite color. I want more things in this style, the thought is that this style will be all over our balcony, oh it will be so nice.

Dessa två sjalar/filtar köpte jag på en marknad i Thailand. Så himla fina och jag kommer ha dom ute på balkongen. Den ena är turkos och den andra är rosa/lila/guldig. Jag betalade typ 25 spänn för dessa!!

I bought these two shawls/blankets on a market in Thailand. So nice and I’ll have them out on the balcony. One is turquoise and the other one is pink/purple/goldish. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv