Hur jag blivit så brun

I samarbete med Tancare & Labpharma

Kolla vad brun jag var i Thailand! Helt sjukt

Jag har så otroligt dåliga pigment, vet inte om det är efter all brun utan sol eller för att det knappt finns någon sol här i kalla Sverige. Jag har haft ett samarbete nu med Tancare och testat deras produkt några veckor inför Thailand och jag blev verkligen chockad av resultatet! Jag blev verkligen jättebrun snabbt vilket är olikt mig då jag har så svårt för att bli brun (även utomlands). Dessa tabletter har verkligen hjälpt mig på traven och byggt upp mina pigment. Jag är positivt överraskad och slipper använda illaluktande brun utan sol krämer nu.

Nu ska vi se hur länge min bränna håller sig hemma också, vilket jag tror den kommer göra. Helt sjukt vad tabletter kan göra en brunare på detta sätt. Ni borde verkligen testa!!

Jag har några tabletter kvar, jag måste bara beställa fler så jag kan fortsätta med dessa till sommaren också! Det är så himla roligt när man verkligen ser skillnad och resultat.

Just nu har jag en rabatt till er där ni får 35% rabatt på er första beställning om ni klickar HÄR. Istället för 349 kr så betalar ni endast 199kr! 

4 Kommentarer

 1. Therese
  april 7, 2018 / 17:58

  Får man äta dom medans man ammar?

  • Selma
   februari 22, 2021 / 00:14

   Jag rekommenderar inte det eftersom det är nyfödd barn och det kan finnas risker alltid

 2. maj 8, 2019 / 18:11

  Är det sant eller du ljuger ? Jag har 10st paket hemma tan care och Jag är rädd att använda dem. Kan du säga lite mer om de.Hälsningar Weronika

 3. Felicia
  februari 21, 2021 / 23:01

  Jag vill beställa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv