Calvin Klein

Contains adlinks

Top – Americandreams.se (sold out). You can find the tophere // Pants – H&M (kids) // Coat – Ivyrevel.com

Just nu ligger jag hemma med världens magsmärtor, har haft det sen jag kom hem från Thailand.. Jag klarade mig ganska bra ifrån olika magproblem osv. under resan men det verkar ju som att jag fått dom nu i efterhand. Usch.. Har dessutom världens jetlag på det och vaknar flera gånger under natten av att jag har ont i magen. Hoppas det blir bättre snart så jag slipper vara så deppig över att vara sängliggandes.

Right now I’m home with the world’s stomach ache, I have had it since I came home from Thailand .. I managed quite well from stomach problems, etc. during the trip but it seems that I got them now afterwards. Usch .. I also have the world’s jet lag too and wakes up several times during the night because I have a stomach ache. Hope it will be better soon…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv