Perfect sweater

Contains adlinks

(Get 20% off everything if you use EA20) – Sweater – Ivyrevel.com / Pants – Ginatricot

Lip pencil (natural) – here (Get 20% off everything if you use EMILIA20)

Godmorgon babes! Hoppas er helg börjat bra, det har min gjort iaf. Igårkväll var jag ensam hemma, lite tråkigt en fredagskväll men jag fixade det mysigt med lite härliga filmer (tror jag såg 3st filmer haha). Sen satt jag och drömde mig bort till Thailand, råååkade beställa lite kläder o valde expressleverans haha. Vill ni se typ en video där jag packar inför thailand? Är såna videos roliga? Eller ska man kanske göra ett långt blogginlägg.. hmm..

Idag blir det iaf jobblördag för mig, det är bara några få timmar. Sen efter det ska jag in på H&M och titta på ett par byxor jag hittade på deras barnavdelning haha, är jag konstig om jag köper grejer från barnavdelningen?

2 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv