Carina städ

Inlägget är i samarbete med Carina städ

Bilder från flyttdagen (gamla lägenheten), gud vad trött jag var!! Detta var innan Carina städ skulle städa i gamla lägenheten.

Nu ska jag berätta en sak till er. När jag & F skulle flytta så frågade han mig när vi skulle boka flyttstäd. Jag ba – Flyttstäd? Varför ska vi ha flyttstäd?! Han ba – ja vadå? Klart man vill ha flyttstäd! Jag var typ i chock hahah och ba nej gud vad onödigt, vi kan ju städa själva eller vadå liksom hur lat kan man va. Men sen så började jag tänka på saken och han lyckades övertala mig. Så vi bokade flyttstäd hos Carina Städ och gud vad jag är glad att vi gjorde det haha. Vi var så sjukt trötta bara att flytta nerför alla våra miljarder trappor och när vi skulle möta städfirman för att släppa in dom så fråga F mig, jahapp tänk om vi skulle upp och storstäda hela gamla lägenheten nu? Hade du verkligen velat det? – Jag typ njöt av att slippa det hahah och förstod verkligen vad han menade.

– Medan städfirman städade vår gamla lägenhet kunde vi lägga fokus på vårt nya hem istället. Så vi spenderade dagen att packa upp o fixa. Så himla skönt ändå, man tjänar ju i princip in 1 hel dag vilket är välbehövligt när man måste tillbaks till jobb och andra måsten men vill ändå att allt ska vara uppackat. Eller vad tycker ni?

Det var så himla enkelt, jag bokade bara via deras hemsida, bestämde en tid då dom skulle komma till gamla lägenheten. Vi möttes upp och jag låste bara upp till dom och sen när dom var klara så ringde dom 1h i förväg så åkte vi bara dit, låste och sen hade vi städbesiktning dagen efter. Dom var även trevliga, super duktiga och städade sjukt noga, tror det tog hela dagen för dom vilket bara betydde att dom gjorde ett bra jobb!

 

– Visste ni att jag flyttat nu totalt 6 gånger? Helt sjukt haha och detta var första gången jag tog flyttstäd, kommer alltid göra det hädanefter.

Så om ni funderar på flyttstäd, boka det!! Det är så himla värt, läs mer om Carina Städ HÄR

2 Kommentarer

 1. Emma
  februari 17, 2018 / 23:50

  Har du och F gjort slut? Måste fråga för inga bilder på han finna med på din insta längre?

  • emiliangergard
   Författare
   februari 18, 2018 / 20:03

   Nej vi har inte gjort slut och vadå inga bilder? :o inga är borta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv