Kom på event imorgon!!

Hej babes!

Hoppas ni haft en fin helg och att måndagen börjat bra. Jag skulle vilja bjuda in er till mitt event jag ska ha i samarbete med Glitter Marieberg imorgon, 20/08 kl. 14.00-17.00 ♥

Jag kommer vara på plats om tipsa om vårens accessoarer, The bodyshop kommer vara där och sminka/ge rådgivning inför våren samt modeller från Change kommer vara med på eventet och visa snygga sportiga underkläder. Det kommer bli så himla kul och ett event ni verkligen inte får missa! Så har ni vägarna förbi Mariebergs Galleria så kom förbi Glitter och tjuvstarta våren på bästa sätt.

Under eventet (alltså efter 15.00) så får dom 10 första som handlar över 300:- en exklusiv goodiebag som vi plockat ihop värde ca 1000:-!!

Goodiebagen innehåller blandade varor från: Glitter, The bodyshop, Change och Ica Maxi Eurostop.

Inte nog med det så har jag även ett till erbjudande exklusivt för mina läsare/följare! Ni får 20% rabatt på hela sortimentet under hela dagen om ni uppger ”Emilia” i kassan samt får en överraskning vid köp över 100:-. 

Så kom in och mingla, få lite tips, handla lite och få en exklusiv goodiebag och träffa mig ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv