My friday

Todays outfit ♥

Jacket – here / Pants – Ginatricot / Shoes – here / Bag – here

Det är såå fint i parken där vi bor ♥

// It’s so beautiful in the park where we live ♥

Love the shoes and the bag!!

Some snaps from my instastory and Snapchat :)
Follow me – emiliangergard

Min fredag började superbra men tyvärr slutat otroligt dåligt :( Eller ja, dagen är ju inte slut än… Jag vaknade runt 9 imorse, åt frukost och gjorde mig i ordning. Sen mötte jag Hugo som är en fotograf, så vi fotade lite. Det var super kul och bilderna blev jättebra, ni kommer få se dom imorgon. Sen gick jag till Erikas Skönhet som fixade till mina naglar, efter det så gick jag hem och åt min lunch och sedan städade…. och det var då jag råkade välta mitt stativ där min kamera var :)))) Så den gick såklart sönder, medan jag spelade in en vlogg dessutom?! Varför denna otur haha. Detta hände ju mig förra sommaren också, om ni minns? Den kameran jag hade då gick ju också sönder på en gång.. nee fyfan. Så typiskt mig!

Men men, jag får filma resten med min Iphone (om jag pallar). Känns så konstigt att filma med sin mobiltelefon på det sättet. Nu ska jag försöka tänka bort det bara och träffa Mathilda så får jag hoppas att resten av kvällen blir bra.

Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv