Women’secret

Inlägget är i samarbete med Women’secret


Den gula (HÄR) luktar underbart! ♥

Jag har ett jätteroligt samarbete med Women’secret som är ett spanskt modeföretag. Dom har lanserat en doftserie som jag nu fått testat lite här hemma i några veckor. Dom luktar underbart, väldigt sött, fruktigt och friskt.

Women’secret är ett stort varumärke inom modebranschen och ni kan ju kika o se mer på deras hemsida (HÄR). På The Perfume Academy Awards i Spanien så blev dom utvalda som den bästa kvinnliga parfymen inom detaljhandeln! Hur som helst så tror jag att denna doftserie kommer bli en ännu mer succé än vad den är då den luktar så otrolig gott, det är en väldigt romantisk, fräsch och sensuell doft. Dom är även väldigt prisvärda då priset ligger runt 130-260 (!) kronor ♥

Jag som älskar söta dofter är ju helt kär i dessa haha. Jag har gått runt och missbrukat dessa här hemma och sprutat på kuddar och gardiner m.m… Men när man hittar en favoritdoft (My delicé) så får man bara inte nog av den ;) Jag kan verkligen rekommendera dessa dofter från Women’secret, dom luktar underbart, friskt och sött!

Ikväll kommer jag fixa en tävling på min instagram där ni kan vinna parfym från Women’secret egna doftserie. Vill ni köpa så finns dom HÄR eller t.ex. på Parfympia i Örebro. P.s deras doftserie kommer ha ett egen stånd på Attitude mässan, om ni skulle vilja lukta på parfymerna innan :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv