Friday

Top – here

Fredag och jag är så taggad på en mysig hemmakväll med mina vänner. Vi ska kolla skräckfilm och äta massa chips och dip, så skönt att vakta pigg imorgon :) Idag har jag lagt golv på mitt ”kontor” haha och redigerat en video som kommer upp på bloggen ikväll.

Förresten så fick jag väldigt många frågor om toppen jag har på mig, jag har länkat till den som ni ser och jag har storlek XS. Jag älskar den och tuffa till den med ett par skinnbrallor, love it!

3 Kommentarer

 1. september 22, 2017 / 15:45

  Jag ska också ha myskväll med en vän :D Hoppas du får det toppen :D

  • emiliangergard
   Författare
   september 24, 2017 / 08:42

   Åh mysigt!! Detsamma :D

 2. september 26, 2017 / 16:35

  Gud så fin topp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv