Happiness is just around the corner

Ni vet att när jag varit frånvarande från min blogg och sociala medier så beror det endast på att något hänt. Något som gjort att jag varit tvungen att lägga det på sidan. Jag är en sån som person att när jag går igenom något jobbigt som jag inte riktigt vet hur jag ska hantera så måste jag ta tag i det först innan jag sysselsätter mig med någon annat. Annars kommer dessa känslor ifatt en längre fram om man bara undviker dom.

Min blogg är min passion och det finns inget som nånsin kommer komma emellan det. Oavsett vad jag går igenom så dras jag tillbaks till den, även vid såna här svåra stunder. Jag har sett era fina kommentarer och meddelanden, det värmer att ni bryr er♥

Jag kommer från och med nu göra en vändning på min blogg, mitt liv och allt. Nu kommer jag bara boosta allt med positivitet!

Igår fick jag ett jättefint mejl av en läsare som gjorde mig på så bra humör. Här är även en bild som denne gjorde:

Hahah lite rolig ändå! Tack så mycket!♥

2 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv