Coffee monday

New jacket – Boohoo.com (sold out)

Min dag består kaffe och.. kaffe! Jag är så otroligt trött, det har varit en väldigt jobbig tid för mig så jag har inte så mycket energi. Imorse vaknade jag iaf runt 7 och tog en powerwalk, precis när jag gått klart min runda så öppnade Espresso house kl 8 så det var ju perfekt. Jag köpte mig en vanilj latte vilket är min favorit :)

// My day consists of coffee and coffee! I am so incredibly tired, it has been a very hard time for me so I do not have much energy. I woke up around 7 this morning and took a powerwalk, just when I finished my round, ”Espresso house” opened at 8 o’clock so it was perfect. I bought a vanilla latte which is my favorite :)

1 kommentar

  1. augusti 28, 2017 / 13:08

    Att vara ute och gå kan verkligen hjälpa en att rensa tankarna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv