Party outfit in the fall

In collaboration with Jfr

Top – here   Skirt – here

Det känns så kul att uppdatera garderoben med lite höstnyheter. Jag älskar kjolen och vet att den kommer komma till användning i höst/vinter till utekvällar! Sen passar toppen både på dagen och kvällen, den är väldigt söt och jag tuffade till den lite med kjolen. Detta kanske blir en outfit jag kommer ha på mig på ett av kommande event jag ska på i Stockholm snart. Jag ska nämligen på 4 event i Sthlm snart, det ska bli roligt och förhoppningsvis nödvändigt för att komma på andra tankar. ♥

Ni får en rabattkod av mig, ”Emilia25” ger er 25% rabatt på allt hos Jfr.com. Så passa på att uppdatera garderoben med lite höstnyheter, dom säljer dock även väldigt fina skor och smink :)

3 Kommentarer

  1. Dolly
    augusti 27, 2017 / 21:14

    So beautiful lips😍

  2. augusti 28, 2017 / 19:18

    Så vacker! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv