Höstens trender 2017

Contains adlinks

Red & Burgundy

1. here  2. here  3. here  4. here  5. here  6. here  7. here  8. here

Vi börjar med en av mina favoriter, jag verkligen älskar den här färgen (burgundy)! Den finns nästan varje höst bland trender, men kan man hitta en färg som passar höst bättre än denna? Riktig röd och burgundy kommer vara inne, så satsa på att köpa något plagg i båda färgerna!

// Let’s start with one of my favs, I really love this color (burgundy)! It is almost every fall among trends, but can you find a color that fits the autumn better than this? True red and burgundy will be so popular, so be sure to buy some clothings in both colors!

Printed t-shirts

Levis tshirt – here / ”gucci” tshirt – here

Kanske inte så speciellt men vi alla behöver t-shirts. Det ses som ett basic plagg och dessa kan man som sagt ha året runt. Jag har inte kollat runt efter så många t-shirts för dom finns ju nästan överallt. Man får välja lite efter sin egna smak!

// Maybe not so special but we all need t-shirts. It is seen as a basics, and you can wear them all year long. I have not checked around for so many t-shirts because they are almost everywhere. You have to choose a little for your own taste!

Metallics and pleated skirts

1. here   2. here   3. here   4. here   5. here   6. here

En ganska bra trend med tanke på att ett nyckelplagg i metallic kan göra hela din outfit o du behöver inte tänka så mycket på resten. Plisserade kjolar har också varit en trend i vår men kommer att fortsätta vara väldigt populärt även i höst.

// A pretty good trend considering that a keypiece in metallic can make your entire outfit o you do not have to think so much about the rest. Pleated skirts have also been a trend this spring but will continue to be very popular even in the fall.

Suits

1. here   2. here   3. here   4. here   5. here

1. here   2. here   3. here (beställt)   4. here

Fram med era finbyxor och klä dig med klass i höst! Detta kommer vara en stor trend i höst med matchande suits men det är inget måste för du kan även matcha kostymbyxorna med sneakers eller en söt topp.

// Bring your nice pants and dress with class this fall! This will be a great trend this fall with matching suits but it’s not necessary because you can also match the costume pants with sneakers or a cute top.

Vinyl/Latex

1. here   2. here   3. & 4. here

En liten mini-trend som faktiskt är väldigt cool! Jag vet inte riktigt hur man ska förklara materialet men det är typ Vinyl eller Latex som man kallar det? Hur som helst är det glansigt som ni ser och jag har bara sett det i rött och svart men det är sjukt snyggt!

// A small mini-trend that is actually very cool! I do not really know how to explain the material, but it’s kind of Vinyl or Latex that you call it? Anyway, it’s glossy as you see and I’ve only seen it in red and black but it’s sick nicely!

Glitter and colorful clothings

Glitter och färgglada kläder kommer även synas i butiker bland höstens nyheter! Det känns ju faktiskt som att färgglatt tillhör vår och sommar men det kommer vara populärt även nu. Jag har faktiskt fått hem en jättesnygg knallblå polotopp som jag kommer använda i höst, ni kommer få se den snart :)

// Glitter and colorful clothes will also be featured in stores in the autumn’s news! It actually feels like coloring belongs to the spring and summer, but it will be popular even now. I have actually got home a very nice knot-blue polo top that I will use this fall, you’ll see it soon :)

Hope you enjoyed this post! ♥

1 kommentar

  1. augusti 24, 2017 / 17:33

    Enda bra med hösten är modet! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv