Det värsta som hänt mig

Här kommer ett personligt inlägg, tyvärr kan jag inte berätta vad exakt som hänt även fast jag ibland känner för att bara berätta allt för er. Jag går igenom något otroligt jobbigt just nu och jag hoppas ni kan med större förståelse ha tålamod varför det står ganska still på mina sociala medier ett tag. Men inte så länge till, jag är snart på fötterna igen!

Det som hänt har förändrat mitt liv och jag ser allting med ett helt annat perspektiv nu. Förhoppningsvis kommer detta göra mig starkare än vad jag är idag, just nu känner jag mig ganska svag och liten. Som tur är har jag en underbar familj, vänner och pojkvän runt om mig som ger mig massa styrka och kärlek. ♥

Nu vänder vi det här inlägget till det mer positiva, bästa webshopen isecrets.se skickade 2 fina flamingos till det huset i Spanien som vi bodde i. Så jävla grymma, och vi hade så kul med dom! Alla uppskattade flamingon, dom pyntade upp hela poolen haha.

Ni får 15% rabatt på deras hemsida om ni uppger ”emilia15” och koden gäller till 30/08! Dom har allt från mobilskal, badmadrasser till massa andra roliga prylar!

https://isecrets.se/nyheter

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv