Fake tan for the face

Contains adlinks

Cocoa Brown Gentle Bronze – Detta är en slags vanlig bodylotion som man får lite färg av men även återfuktar huden. Ibland tar jag denna först och väntar någon timma innan jag tar min mousse!

St.moriz – Bästa brun utan solen, utan tvekan!

First light priming filter – Denna lila sak fick jag med i ett pressutskick från Sephora förra veckan. Jag har testat den varje dag och jag älskar den! Den ger huden lyster och ljusar upp en aning vilket är bra för då ser man ändå fräsch ut :) Om man ska applicera BUS kan man nog ta vilken primer som helst egentligen.(Dock viktigt om man inte vill bli fläckig)

Rebecca Stellas Nr6 – En utav dom bästa jag testat faktiskt, den täcker så bra och har den här varma tonen som jag älskar. Man måste ha någon slags varm ton för att få ansiktet och matcha kroppen för BUS är som sagt mer åt det orangea hållet.

Isadora Nude Sun – Insåg nu att jag fotat fel färg och typ av foundation haha! Men jag älskar den här, den täcker så bra och är lite mer kall så ibland blandar jag mellan dom 2 :)

Revlon concealer Medium – En concealer jag starkt kan rekommendera. Har använt denna i flera månader nu, förut hade jag färgen light och nu har jag medium.

En bild när jag har brun utan sol (efter någon timme tar jag en ansiktsservett och tar bort det överflödiga), sen tar jag primer och sedan foundation + concealer. Här har jag inget

Jag gjorde inlägget för många har frågat mig hur jag lyckas hålla ansiktet smooth trots att jag använder BUS, here you go :) Hoppas det hjälpte ♥

2 Kommentarer

 1. x
  juli 15, 2017 / 12:59

  Hej varför solar du inte solarium och föredrar BUS ? Vill också bli lite brun och kan inte bestämma mig om jag ska sola solarium eller BUS,det känns lite jobbigt att hålla på med BUS snälla kan du svara

  • emiliangergard
   Författare
   juli 27, 2017 / 06:56

   Det är väldigt dyrt och dåligt att sola solarium. Jag får även konstiga pigmentförändringar och fräknar när jag solar solarium som jag inte får av solen annars. Det är jobbigt att hålla på med bus men mycket billigare! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv