The perfect light

Skirt – Whitefoxboutiqe / Bodysuit – here / Heels – here

Åh vilken härlig söndag jag har haft! Jag trodde inte alls att min söndag skulle se ut såhär när jag vakna imorse. Man brukar oftast vara seg och inte göra något speciellt. Jag hade dock några samarbeten jag var tvungen att fota, så frågade jag Mathilda om hon ville hänga med och så följde även Filip med! Så stod vi där alla 3 och fotade varann haha :) När vi hade fotat i.. 1,5 timme(?) så började vi gå hemåt men då såg vi ett perfekt ljus i en park och testade att fota några bilder även där. WOW, ljuset var amazing och jag blev så himla nöjd, det ser ju så drömmigt ut?

Körde även på utan löshår som ni kanske ser, håret har växt rejält sen vintras men tycker inte om när det är medellångt för det känns rätt tråkigt. Men det funkar! Okej ska försöka hålla texten ganska kort här, linnet jag har på mig som många av er frågat om via snap och insta har jag storlek 34 på (om det är till någon hjälp).

// Oh what a lovely sunday i have had! I didn’t think my Sunday would look like this when I woke up this morning. You usually chill and do nothing special. However, I had some collaborations I had to shoot, so I asked Mathilda if she wanted to help and Philip also followed! Then we stood there all 3 of us and shot each other haha :) After we had photographed for 1.5 hours (?), We started going home but then we saw a perfect light in a park and tried to shoot some pictures there too. WOW, the light was amazing and I was so lucky, it looks so dreamy?

I also have no extensions as you may see, the hair has grown really but I don’t like when it’s medium length because it feels pretty boring. But it works! Okay, I’ll try to keep the text quite short here, the top I have on me, as many of you have asked about via snap and insta, I have size 34 (if there is any help).

4 Kommentarer

 1. M
  juli 9, 2017 / 22:07

  😍❤️💋

 2. x
  juli 15, 2017 / 13:04

  Hej vart är din kompis kjol ifrån? den var jättefin snälla svara..jättefina bilder!

  • emiliangergard
   Författare
   juli 27, 2017 / 06:49

   Den är från mango.com :)

 3. x
  juli 21, 2017 / 10:41

  ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv