Favorites on sale

Contains adlinks

1. Pants   2. White bodysuit   3. Orange bodysuit   4. Pink bag   5. Purple bag   6. Shoes

1. here   2. here   3. here   4. here

Det är ju en stor sommarrea nu överallt som man inte får missa. Jag älskar sommarrea för det finns så mycket fint både nu till sommaren och hösten :) Jag valde ut några favoriter från rean, det är så svårt att välja endast nååågra när man egentligen vill välja mycket haha :)

// It’s a big summer sale everywhere that you can’t miss. I love the summer sale because there’s so many nice things both till the summer and the autumn :) I picked out some favorites from the sale, it’s hard to only choose a few when you actually want to pick much more haha :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »