Nude

Contains adlinks and sponsored by Chiquelle.

nude

Top – here / Similar shorts – here / Shoes – Skopunkten / Anklet – got it from my friend <3

Den perfekta färgkombinationen! Jag älskar att ha på mig kläder i nude, vitt och grått som ni kanske har märkt. Körde på en ganska simpel hår och makeup look eller snarare att jag inte orkade fixa mig haha! Toppen från Chiquelle är enkel och fin, man kan ha den till shorts,kjol och jeans. Jag vill skaffa fler såna toppar som passar till allt, livet blir ju lättare då haha :) Och visst är min fotlänk fin? Jag fick den av Mathilda som köpte den i Australien, hon har nyligen kommit hem <3

// The perfect color combination! I love wearing clothes in nude, white and gray that you may have noticed. I had a simple hair and makeup look or maybe I just didn’t have the strength to fix me haha! The top from Chiquelle is simple and nice, you can wear it with shorts, skirt and jeans. I want to get more of these kind of tops that fits with everything, life will be easier then haha :) And how cute is my foot link? I received it by Mathilda who bought it in Australia, she has recently returned home <3

4 Kommentarer

 1. juni 28, 2017 / 17:21

  Är så stolt över dig, grym uppdatering nu det sista :*

  • emiliangergard
   Författare
   juni 29, 2017 / 17:01

   Tack så mycket!! <3

 2. Mathilda
  juni 28, 2017 / 21:22

  Bästa finaste!💗💗💗

  • emiliangergard
   Författare
   juni 29, 2017 / 17:01

   Bästa!!! <3<3<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv