Midsommar ♥

´       midsommar midsommar midsommar midsommar My dress is from nelly.com

Här kommer lite bilder från midsommar! Vi började dagen med att jag och Mathilda stressade runt på Mariebergs köpcentrum för att hitta en outfit, köpa en kamera och hämta en grill hos mina föräldrar. Det var stress deluxe haha! Sen när jag kom hem blev det mer stressigt för våra gäster skulle komma runt 15.00 och vi började fixa oss + fixa mat vid 14.00, haha. Men det löste sig! Vi körde lite plockmat hemma hos oss först och sen åkte vi taxi till Filips kompis där dom hade fixat partytält, beerpong bord och trevligt folk. Vi grillade även där och åt en liten typisk midsommarmiddag :) Sen satt vi där resten av kvällen och bara hade det trevligt. En väldigt lyckad midsommar trots regnet ♥

Hade ni en bra midsommar? <3

// Here’s some pictures from yesterday! Me and Mathilda started the day with a lot of stress at the mall to find an outfit, buy a new camera and to pick up a grill at my parents. It was stress deluxe haha! It got even more stressful when we got home because the guests was supposed to come at 15.00 and we started to get ready + fix the food at 14.00 haha. But it turned out well! We had some food at our place and then we took a cab to Filips friend there they had a party tent, beer pong table and some nice people. We also grilled there and ate a small typical Midsummer dinner :) We chilled there the rest of the night and had a nice time. A very successful midsummer despite the rain ♥

Did you have a great midsummer? <3

6 Kommentarer

 1. juni 24, 2017 / 10:10

  Fina bilder på er,glad midsommar! kram :D <3

  • emiliangergard
   Författare
   juni 29, 2017 / 17:05

   Tack så mycket, kram <3

  • emiliangergard
   Författare
   juni 29, 2017 / 17:05

   Tack :D

 2. juni 25, 2017 / 16:03

  Låter härligt! :D

 3. Hannah
  juli 5, 2017 / 14:41

  Hej!
  Skulle du kunna länka klänningen? Superfin!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv