Tuesday


Jag har haft ännu en jobbig natt med mitt öra, det rinner typ vätska ur det och gör ont som fan (sorry för info). Så nu sitter jag på vårdcentralen och ska kolla upp det. Sen har jag låg feber och har haft det fram och tillbaks i över 8 dagar nu!

Hoppas att det blir bättre snart iaf och att ni får en fin och solig tisdag!

// I’ve had another tough night with my ear, fluid flows from the ear and hurts like hell (sorry for the info). So now I’m sitting at the health center and to check it out. Then I have low-grade fever and have had it back and forth for over 8 days now!

Hope it gets better soon anyways, and that you get a nice and sunny Tuesday!

2 Kommentarer

 1. juni 20, 2017 / 07:49

  Tycker så synd om dig att du alltid blir så lätt sjuk :( Hoppas att det blir bättre <3

  • emiliangergard
   Författare
   juni 20, 2017 / 18:42

   Jaa men är ju tyvärr van nu :( Tack <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv