Nude on beige

Top – here (Adlink) / Skirt – here / Sunglasses – Ginatricot / Clutch – Unknown

Jag är helt kär i min nya (fejk) mockakjol :) Färgen är perfekt och det är både rockigt men samtidigt classy. Passar även till tidig höst! Den toppen jag har på mig är också en favorit nu för tiden, den är dock lite liten (kort) så ta en storlek större, men man vill ju dock att den ska sitta tajt liksom :) Tröjan är ett perfekt basic plagg, passar till allt och en väldigt fin somrig färg!

// I’m in love with my (fake) suede skirt :) The color is perfect and it’s both rocky but also classy at the same time. It also fits to early autumn! The top I’m wearing is also a fav right now, but it’s a little small (short) so take a size up, but you also want it to fit tight :) The top is a perfect basic clothing, fits to everything and have a very nice summery color!

Size: I have XS (34) in both pieces :)

8 Kommentarer

  • emiliangergard
   Författare
   juni 20, 2017 / 18:41

   Älskar den!!

  • emiliangergard
   Författare
   juni 20, 2017 / 18:41

   Tack snygging!

  • emiliangergard
   Författare
   juni 20, 2017 / 18:41

   Ska du säga!!

 1. juni 20, 2017 / 16:03

  Så snyggt matchat! :D

  • emiliangergard
   Författare
   juni 20, 2017 / 18:42

   Jaa eller hur :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv