Stockholm<3

 

Det som skett många gånger på andra ställen har nu även hänt hos oss. Jag kan förstå klumpen alla fick i magen som bor i Stockholm som försökte få tag på sina nära & kära denna dag. Jag finner inga ord och jag blir så berörd, både av det hemska men även vilken kärlek vi sprider just nu. ♥

Min blogg har ekat tyst den här helgen, för mig skulle det kännas konstigt att uppdatera om outfits och struntsaker när något sånt här händer. Det är sjukt att många utnyttjade situationen den tidpunkten nyheten spred sig på sociala medier.

Ta hand om era nära & kära.

// What has happened many times in other places has now happened here. I can understand the lump everyone got in their stomach who living in Stockholm and tried to contact their near and dear ones on this day. I find no words and I get so involved, both about the awful in this but also about the love we spread right now. ♥

My blog has echoed quietly this weekend, for me it would feel strange to update about outfits and non important things when these things happens. It is sick that many took advantage of the situation, the timing of the news spread on social media.

Take care of your loved ones.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv