Light brown

Har gått från mörkbrunt till ljusbrunt på en vecka och det var sån process! Jag har ju massa röda pigment i mitt hår efter varje gång jag färgat ”chokladbrunt”. Så jag var tvungen att bleka håret 2(!!) gånger, lägga i en kall ljusbrunt toning och sen har jag fått använda silverschampoo. Har någon tips på en bra inpackning som tar bort det varma i håret?

Jag är annars väldigt nöjd då håret inte är allt för ljust men inte lika mörkt heller! :)

// I have went from dark brown to light brown on one week and it was a process! I have red tones in my hair after everytime I’ve dyed it with ”chocolate brown”. So I had to bleach it twice (!!), dye it with a cool light brown color and then I uses silverschampoo. Do you have any tip on a good mask that give the hair a colder look?

I’m very happy because the hair isn’t to light or so dark either! :)

2 Kommentarer

  1. april 12, 2017 / 15:32

    Wow superfint! 😍

  2. Gloria
    september 1, 2017 / 22:04

    Sååå fint har du färgst det själv?? Snälla skriv vilken produkt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv