Skopunkten – 3 for 2

Inlägget är i samarbete med Skopunkten

skopunkten skopunkten1

Jag har ett jätteroligt samarbete med Skopunkten just nu. Jag brukar handla där och jag älskar även deras koncept. Dom har ”3 för 2” på alla skor och även ”köp 2 – billigaste paret för 1/2 priset”, bra deal va? Perfekt när man har beslutsångest över vad man ska ha för skor inför våren.

Jag har dock beslutsångest över vilka skor som är mina favoriter… Jag funderar på om det är dom bruna bootsen men ändå så ÄLSKAR jag mina rosa/nude sneakers. Alla 3 par är som sagt från Skopunkten och jag tycker absolut att ni ska kika in på deras webbshop eller butik för dom har fått in så himla mycket snyggt.

skopunkten-3for2

1. Länk   2. Länk   3. Länk

PS. Missa inte min tävling på Instagram där ni har chans att vinna 3 par valfria skor från Skopunkten! LÄNK

7 Kommentarer

 1. Matilda
  mars 7, 2017 / 21:42

  Är tävlingen borttagen?

  • emiliangergard
   Författare
   mars 8, 2017 / 17:00

   Nej den finns kvar på min instagram! :)

 2. Elina
  mars 8, 2017 / 15:43

  Snyggo vart är jeansen ifrån??

  • emiliangergard
   Författare
   mars 8, 2017 / 17:01

   Från windsorstore.com :*

   • Elina
    mars 9, 2017 / 17:39

    Tack snälla! Men storlekarna? Fattar ingenting? Vad har du för storlek? Är typ 1=32 och 3=34 typ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv