Ideal of sweden

Jag hade på mig en topp från Chiquelle och byxor från Bubbleroom!

Goodiebag:

Eventet var bredvid Münchenbryggeriet, Skyddsrummet tror jag det hette. Det var jättemysigt och vi hade väldigt kul! Jag måste dock berätta min failade morgon innan Stockholm… Jag skulle färga håret i samma hårfärg som jag ALLTID använder (chokladbrun) och mitt hår blev bokstavligen SVART? Och jag förstår fortfarande inte hur! Jag fick sån panik men hårfärgen är en toning så förhoppningsvis går det ur snart.

Förresten så fick jag även en värdecheck hos Bubbleroom.se i min goodiebag, det är 250 kronors rabatt vid köp över 500, så typ 50% rabatt kan man säga. Någon som vill ha den? ♥

5 Kommentarer

 1. mars 6, 2017 / 13:39

  Fick du inte något liknande problem med ditt hår vid ett annat event? :P Jäkla otur!

 2. Cassandra
  mars 6, 2017 / 15:10

  Har du kvar presentkortet? Jag vill ha ?

 3. mars 7, 2017 / 15:09

  Hej, kika gärna in min blogg då jag tipsar om mina favvo bloggare och bland annat nämt dig! Hoppas det var okej, jag länkade såklart till dig, kram ♡

 4. mars 10, 2017 / 22:27

  Åh vilken chokladbruna färg använder du? Alltså märke osv :) älskar färgen på ditt hår! hela ditt hår är så otroligt fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv