Mix of weathers

Contains adlink

weathers

Jacket – H&M / Sweater – here

Vilken blandning av väder det har varit idag! Och en dag med möten för mig. Jag har bara haft möten och en körlektion idag och så fort solen tittade fram vid 16.00 idag så tog jag fram kameran i parken och tog lite bilder haha. Vad gör man när man är själv och måste ha lite bilder?

// What a mix of weathers it has been today! And a day with meetings for me. I have just been on meetings and one driving lesson today and as soon as the sun came I snap a few pictures in the park haha. What else should you do when you’re alone and have to take some pictures?

4 Kommentarer

 1. februari 22, 2017 / 10:42

  Jag vaknade upp till slask men hoppas solen ska smälta bort skiten :P

 2. Elin
  februari 22, 2017 / 15:05

  Vart är dina glasögon ifrån? ?

  • emiliangergard
   Författare
   februari 22, 2017 / 18:49

   Wish.com :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv