Good start of the week

Jag vaknade runt 8 imorse och tog en promenad med Shenya, en hund som vi varit hundvakt åt. Sen mailade jag lite och kollade lite efter jobb som finns på marknaden. Annars har jag tagit det rätt lugnt, åkte hem till Kajsa och vi fick för oss att sminka varann med ögonbindel och det gick inte så bra haha. Men det var sjukt kul, kanske borde spela in nästa gång haha?

Nu ska jag & F kolla på fast and furious, jag har ju inte sett dom filmerna så F ställde upp att kolla alla 7 (snart 8) filmer. hehe ♥

Snapchat:

1.  bild från idag när vi sminkade varann med ögonbindel haha / 2. testade ny effekt / 3. God frukost med F (endast på söndagar)

1. Selfie innan vi drog ut i fredags / 2. När F har ätardagar (söndagar) så går vi alltid all in / 3. F testade min leopardjacka, vi brukar fåna oss / 4. En morgon när jag var osminkad men precis smörjt in mig med BUS, då känner man sig frääääsh

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv