Vad jag väger

När jag tog ut min p-stav i tisdags så var jag tvungen att väga mig (enligt barnmorskan?), då fick jag en chock. Jag har gått ner väldigt mycket i vikt, vilket gav mig ångest. Just därför har jag inte vägt mig på 1 år typ för jag vill inte bry mig utan bara va. Men då såg jag hur lite jag vägde och att jag typ snart är på samma ruta som jag var för några år sedan? Jag ser även hur jag tappat form och istället fått lite ”godisfett” runt magen och rumpa haha <3 Jag har ärligt talat inte brytt mig och jag bryr mig inte så jättemycket nu heller men jag vill ändå komma tillbaks igen.

Jag & f äter t.ex. inte mat tillsammans då han går på en diet. Därför har det blivit att jag själv skippat måltider då och då för att det är så tråkigt att laga mat till sig själv, tror att många som bor ensamma kan relatera.

Jag ska börja dricka en proteinshake 1-2 gånger/dag även om jag inte gymmat den dagen.

Jag ska fortsätta göra matlådor, då är det lättare för mig att gå i mig alla måltider och inte skippa någon.

Dessa är ju bara.. så äckliga?

Sen det här med gym, finns det ärligt talat något värre än att gå ensam till ett gym och träna bland 30 människor som stirrar? Jag är väldigt trygg i mig själv annars men just gym ger mig typ ångest när jag bara tänker på det. Någon annan som känner samma?

6 Kommentarer

 1. Anna
  februari 20, 2017 / 11:37

  Känner sååå igen mig!

  Tycker dock du verkar ha en bra plan – håller tummarna för dig <3

  • emiliangergard
   Författare
   februari 21, 2017 / 20:13

   Tack så mycket <3

 2. februari 20, 2017 / 12:07

  Förstår vad du menar angående att gå till gym själv. Jag har precis börjat gymma och var lite rädd att jag skulle tycka attest var jobbigt att jag hade mycket lägre vikter än de som gammat mycket sen tidigare, men helt ärligt bryr jag mig inte alls! Man ska ju ta det i sin egen takt och inte bry sig om vad de andra gör. Sen tycker jag dock att det är rätt skönt att gå och gymma på tider då kanske inte alla andra är där, just för att man slipper vänta på allting hela tiden haha. Så gå inte från kl. 17 och efter om du tycker det är jobbigt med folk som kollar (vilket folk verkligen inte gör dock haha, ALLA koncentrerar sig bara på att själva se så bra och starka ut som möjligt ;))

  • emiliangergard
   Författare
   februari 21, 2017 / 20:12

   Ja men precis, man får försöka smyga dit när det är mindre folk haha! skönt att du känner dig trygg :)

 3. februari 20, 2017 / 12:52

  Vi håller på att gå ner i vikt. Min sambo har redan gått ner 12 kg och jag 5. Det vi undviker är ris då det är mycket kalorier i det. Även kött innehåller mycket kcal medan kyckling och fisk innehåller mindre. Eftersom du vill upp i vikt så är det på ett sätt ett tips att du kan äta det som vi undviker för att få öka ditt kcal intag utan att äta mer. Men du är fin som du är och hetsa inte upp dig över det hela :)

 4. Moa
  februari 27, 2017 / 22:51

  Känner precis samma om gym.. vann ett kort på ökk genom Ritz.. tror du ja använt de? Ne.. för man känner sig som en idiot och hamnar alltid bara på löpbandet .. kram på dig :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv