4 arbetsintervjuer

 

Godkväll, idag har jag varit på bloggmöte och gått promenad med Kajsa. Äntligen börjar det bli ljusare ute och så har det ju varit sol dom senaste dagarna, man mår så mycket bättre.

Annars så har jag arbetsintervju imorgon, fredag och även måndag haha. Jag har sökt ett antal jobb på senaste tiden, får se hur allt kommer att gå. Sen händer det även en del kring bloggen som också är kul.

Jag hoppas bara på att jag kommer in i rutinerna igen att fota outfits och så varje dag, det har varit ganska svårt när mina dagliga outfits har varit mjukiskläder, vinterkläder eller typ ICA kläder haha :)

4 Kommentarer

 1. februari 16, 2017 / 07:08

  Hoppas du får något av jobben <3

  Jag drömde om dig och din kille inatt xD Vi satt i er soffa och så hade du skaffat ett kreditkort och jag var arg på dig så jag försökte få honom på min sida så att han kunde göra sönder kortet xD Jag sa hela tiden till dig att det inte är bra att låna men du sa "Jag vill shoppa shoppa shoppa" xD

  • emiliangergard
   Författare
   februari 16, 2017 / 09:40

   Hahah det låter ju nästan som mig ändå! Jag drömde också om dig & din pojkvän för några månader sen (minns ej om jag sa det till dig?), så random haha <3

 2. februari 17, 2017 / 10:37

  Fint, lycka till med intervjuerna! :)

  • emiliangergard
   Författare
   februari 21, 2017 / 20:13

   Tack så mycket! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv