Leopard jacket

Jacket – H&M

Lite bilder från när jag & Kajsa fotade i söndags. Jag diggar leopardjackan, men jag kommer nog sälja den för den är liiite för stor för mig och jag stör mig på det. Så en bloppis snart kanske?

Arbetsintervjun gick bra idag, annars har jag haft en ganska dålig dag. Ni vet när smågrejer irriterar en på max, så är man sådär lättretlig. Jag ska gå igenom lite mail och kolla på datorn. Visste ni att det har snart gått 2 månader sen jag shoppade ett/flera plagg? Så nu är situationen sådär att man inte har NÅGOT att ha på sig längre haha.

6 Kommentarer

 1. februari 16, 2017 / 19:17

  Haha hööör dej!! De slutade med att man la en beställning på 10 plagg hos Booho igår ;’D

  • emiliangergard
   Författare
   februari 21, 2017 / 20:13

   Haha åh så typiskt :D

 2. februari 16, 2017 / 19:34

  Älskar din blogg!
  Behöver hjälp med en sak, ska på 20-års fest på lördag och vet verkligen inte vad jag ska ha på mig, temat är ”jorden runt” så måste ha något med det å göra (kan egenligen vara vad som helst bara jag har en förklaring till det?) Har du någon idé som kanske kan hjälpa mig??

 3. Stina
  februari 17, 2017 / 14:15

  Jag har undrat de länge, du som inte har heltidsjobb osv, vad får du alla pengar ifrån att beStälla så mycket kläder? Hjälper dina föräldrar dig mycket med pengar ?

  • emiliangergard
   Författare
   februari 21, 2017 / 20:17

   Jag jobbar mycket extra, det är rätt bra löner inom handels. Sen driver jag mitt företag (min blogg) + jag bor inte ens hemma.
   Jag har inte fått pengar från mina föräldrar sen jag var 17 typ, så jag överlever själv, dock shoppar jag för mycket kläder hehe :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv