Sushi night

Jeans – Ginatricot / Shoes – boohoo.com / Jacket – Chiquelle / Top – H&M
Amanda gick agera fotograf, woop woop

Jag & Mathilda <3

Jag mötte upp Mathilda och Amanda förut så käkade vi på Sushi Yama (standard). Men det var mysigt, jag kan seriöst äta sushi alla dagar i veckan.

DOCK så ligger jag nu hemma och är så sjukt godissugen, något som jag är dålig på.. att hålla mig från godsaker! Jag småäter ofta och är typ beroende av ”snacks”.  Min pojkvän går på en slags diet och får inte äta något sånt 6 dagar i veckan, och jag vill liksom också hålla mig undan då för att bli mer hälsosam.. Men jag får typ.. panik! haha, någon mer som är sockerberoende?

Snapchat @emiliangergard

5 Kommentarer

 1. februari 1, 2017 / 08:26

  Haha du är inte ensam, har också ett sjutk sockersug typ hela tiden.. Men jag brukar alltid ta någon god frukt eller så istället och det funkar bra. Försöker också hålla mig ifrån godis osv :)

 2. Dolly
  februari 1, 2017 / 12:56

  Serious question: what is wrong with your face? It looks very puffy, did you do something?

 3. Dolly
  februari 1, 2017 / 13:27

  I know you think we hate you, we don’t. You are such a pretty girl but you are always trying to change that and it never works. Stop messing with your face, stop over tanning, stop changing hair color you are stunning the way you are, you don’t have to do a lot of work you are naturally gorgeous. Stop trying to look like Kylie Jenner, you are WAY prettier

 4. februari 1, 2017 / 15:29

  Åh så gott med sushi! :D

 5. februari 2, 2017 / 12:24

  Ååh gott med sushi!

  Hoppas du får en mysig kväll :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv