London bokat!

I mars åker jag och min pojkvän till London, äntligen känner jag! Jag har längtat efter att komma bort i typ… 10 månader nu? Det var ju snart 1 år sedan sist jag var utomlands!! Vilket är så olikt mig som inte kan stanna kvar på ett ställe särskilt länge. Vi ska dock bara vara borta typ 2 nätter men jag vet att vi kommer ha det hur bra som helst :) Längtar!

Någon som varit i London/ eller ska till London i vår?

4 Kommentarer

 1. januari 31, 2017 / 15:47

  Åh vad mysigt! London är ju bästa staden! :D

 2. februari 1, 2017 / 14:03

  Åh vad härligt,älskar den staden!

 3. Ina
  februari 1, 2017 / 14:58

  Jag har varit i London många gånger och ska dit igen i april med en killkompis :) finns massor att göra och se. Rekommenderar att se alla ”turistattraktioner” om man aldrig varit där. Hoppas ni får en mysig resa! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv