Snowy monday

Jacket – Jofama by Kenza / Hat – JFR.se / Jeans – BikBok / Boots – Deichmann / Top – H&M

Åh vad det snöar, jag älskar det! Eller jag har ju hellre värme men det är så fint när det snöar, man får liksom en speciell känsla i kroppen.

Idag vaknade jag upp lika sjuk som igår tyvärr, kämpade upp och lunchade med mamma på stan. Direkt efter så var jag på arbetsintervju hos H&M, dom söker extra nu vid jul och det vore bra för mig att jobba lite där. Någon som jobbat på H&M och kan dela med sig hur det är att jobba där? Nu ska jag inte ha för höga förväntningar, dom ska höra av sig senare i veckan *håller tummarna*. Imorgon ska jag även till ICA (inte samma som jag jobbade på i somras) och lämna CV och prata lite med chefen där.

För övrigt så håller jag på för fullt med julkalendern, jag är såååå taggad så ni anar inte! Ska nog förbereda några inlägg redan nu, det är jättefina priser varje dag från kända företag så ni lär kika in här då!

Hörs sen, puss

3 Kommentarer

 1. Diana
  november 7, 2016 / 21:39

  Har oxkså sökt hm!!! Skriv hur det gick och vad intervjun gick ut på!!! Tackk

 2. Ida
  november 16, 2016 / 12:29

  Vad heter kameran/ kamerorna som du använder när du fotar?

  • emiliangergard
   Författare
   november 17, 2016 / 08:44

   Sony A5000 och Canon g7x :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv