Tradera bloppis

bloppis

Nu har jag lagt upp lite saker på trader. Bland annat en helt ny spraytan maskin, in o kika

HÄR

4 Kommentarer

 1. Bella
  november 8, 2016 / 09:55

  Jag har inte varit inne på din blogg på ett tag och kikade in idag. Men måste fråga varför det kommer upp”pin on Pinterest” på varje bild?Förstör ju alla bilder. Tråkigt att titta på och jag som precis klickade i din undeesökning att jag går in för att få inspiration. Nu får jag ingen inspiration för jag ser knappt bilderna bakom texten. Så tråkigt!

  • emiliangergard
   Författare
   november 8, 2016 / 11:54

   Det är en funktion jag haft men inte tänk på så mycket, förstår vad du menar och har tagit bort funktionen nu! Kram

 2. Nathalie
  november 9, 2016 / 21:11

  Har du förslag på snygga vardags Väskor? :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv