Try on haul – oktober

Länk till alla produkter hittar du HÄR

Vill du följa mig på Youtube så gör det HÄR

2 Kommentarer

  1. JohannaN
    november 1, 2016 / 15:44

    huuuur snygg?? jag har beställt exakt samma blazer för ett tag sen men det var liksom en tygbit som höll ihop ”delarna” … haha vet inte hur jag ska förklara men jag undrar om din var samma.. klipper man av det elr hur gör man..? vågar nt förstöra den.. ( den var liksom nt som en jacka direkt utan en tygbit vid magen.. du förstår nog om din var som min annars inte.. puss på dig fina

  2. Bella
    november 1, 2016 / 22:18

    Tycker du sminkar dig så himla fint!! Skulle du inte kunna visa hur du sminkar dig? Jag ser ofta att du t.ex har eyeliner på undre vattenlinjen och jag undrar vilken penna du använder? Ser alltid ut som en panda i slutet av dagen :(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv