Min halloween helg

Fredag: Det blev en spontan utgång. Jag skulle egentligen ha en pilotdress men den var för stor för mig. Så jag fick ta det jag hade hemma och blev en isprinsessa typ haha. Vi hade en rolig förfest och sen drog hela gänget vidare till Strömpis. Där dansade vi och hade kul tills en sak hände på dansgolvet som jag vill dela med mig utav.

Jag & min kompis stod o dansa (inte hon på bilden) tills hon vänder sig mot mig och ser helt stel ut. Hon – ”den där killen tog precis tag i min rumpa, tog handen mellan mina ben och drog upp kjolen” och jag blev helt frustrerad och fick damp och bad henne att peka på vem det var direkt. Där stod ett killgäng och flinade och blinka mot oss. Jag tar min öl och häller den över honom, han smäller bort armen och när han går fram mot mig så kommer en killkompis till oss och drar iväg honom. Allt skedde så snabbt och vi var helt skakis för jag trodde att jag skulle få en smäll från honom. Sjukt ändå, asså det finns så många idioter så jag mår illa. Jag gick hem typ 10 min efter för jag hade ingen lust längre, det förstörde hela min kväll. Ingen har rätten att göra så på en annan person, att inte ”folk” kan förstå det?

Processed with VSCO with c6 preset

Lördag: Vaknade upp bredvid min kärlek, hade en mysdag och vi åkte sen hem till mig och hämtade lite kläder o sånt. Vi hade en förfest hos F med kompisar till mig och honom, jättekul! Jag fick sminka F igen (det blev samma som förra helgen) och även hans kompis, jag älskar att vara kreativ haha! Jag var dock tråkigt klädd och hade en mask bara. Denna kväll drog vi till Ritz, där vi hade en super rolig kväll.

Det var min halloween helg, om man bortser från det som hände i fredags så hade jag en bra helg med mina vänner o kärlek. Det lutar mot att ha ännu en till halloween helg? Vilka ska fira halloween nu i helgen?

2 Kommentarer

  1. november 2, 2016 / 08:23

    Så tråkigt när killar rör en utan tillåtelse,så fult. Bra att du reagerade iallafall :D

  2. november 2, 2016 / 11:15

    Samma sak hände mig och min kompis i helgen, fast i Norrköping på Puls. De killarna stod också och bara flinade åt oss efteråt även fast de båda fick en riktig bitchslap, man blir verkligen helt skakis pga att man blir så arg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv