Kungsfoto

Nu tänkte jag visa er lite produkter som jag fått hem från kungsfoto.se, jag har alltså designat egna produkter via deras sida. Är såå nöjd, okey here we go….

Pimp your travel bag

picmonkey-collage

Ljuset blev inte det bästa på bilderna men det står iaf  ”Queen” och sen längst ner står det ”Emilia Angergård”, den här ska man alltså ha på sin resväska. Jag hade ingen i närheten då jag var hos F, men hur snyggt? Supersmart med tanke på att jag har endast svarta enkla resväskor, då kommer min sticka ut och man hittar den enkelt när dom rullar ut på bandet. Kostar endast 99 kronor hos kungsfoto.se

Fotomugg:

Processed with VSCO with 5 preset

Här är 2 av mina favoriter, asså hur snygga???????? Jag tog 2 google bilder och nu ångrar jag mig att jag inte gjorde flera! Tips om ni vill göra egna personliga kaffekoppar, men kom igen, hur läcker är inte Chanel koppen?

Magneter:closeup

Här är några magneter som jag gjorde, 3 är weheartit bilder och sen en fin bild på mig och F. Tycker det gör hemmet så mycket mer personligt <3 + Väldigt billigt

Canvastavla:

Processed with VSCO with 4 preset

Sen vet ni hur mycket jag älskar enkla prints till hemmet. Den här bilden hittade jag även på google ” I don’t do fashion, I am fashion – coco chanel” oh love it! Min mamma tyckte också om den väldigt mycket. – Vad tycker ni om tavlan?

Detta var verkligen ett roligt samarbete med kungsfoto och jag är supernöjd med produkterna. Så vill ni designa egna och personliga produkter så gör ni det enkelt och billigt på kungsfoto.se. Mitt tips är att få inspiration om ni söker ”Prints” på google eller något!

// Inlägget är i samarbete med kungsfoto

4 Kommentarer

  1. Isabelle
    oktober 25, 2016 / 16:01

    Kan du fixa rabattkod?

  2. Sanna
    oktober 27, 2016 / 00:23

    Kan du inte berätta lite mer om erat förhållande? Hur träffades ni? Hur länge har ni vart tillsammans? Osv :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv