Early halloween

Jag var en röd ängel och mamma var en svart <3 (hahah nakendräkten i bakgrunden)

Jag målade F snabbt då vi var stressade som fan haha. Han blev riktigt tuff ändå!

I helgen så hade vi en STOR överraskningsfest för min låtsas pappa som fyllde 40 år. Alla var utklädda och stod redo o gömda i vardagsrummet när han kom hem. Det blev en succé och han blev så glad att få se alla sina gamla vänner och även familj. Tanken var att jag skulle hålla tal men jag är så känslig och visste redan innan att jag skulle bara gråta haha. (Jag kan inte gråta framför andra och har svårt att uttrycka mina känslor). Men med mycket pepp och tjat från andra så gick jag med utbringa en skål, jag hann säga ”jag vill bara säga skål till världens bästa pappa, som alltid funnits där för oss” sen bröt jag ihop, och då blev allt känsligt haha. Ja, finns en del historia men är så glad att jag har han som min ”pappa”.

Hoppas ni hade en fin helg!

5 Kommentarer

 1. oktober 24, 2016 / 11:56

  Jag kan inte ens läsa din text utan att få tårar i ögonen så jävla känslig är jag xD
  Så fint gjort av dig Emilia! Och roligt att det blev en så lyckad fest :D

 2. Dolly
  oktober 24, 2016 / 13:48

  Wasn’t this your costume from last year? Some advice you are a blogger/vlogger and you get a lot of views…I know you do stuff on a budget etc etc but you shouldn’t repeat costumes especially with Halloween even those on a budget wouldn’t recycle it. When you do try on hauls you should do both video and photos. I think your blog attracts more than up

 3. Dolly
  oktober 24, 2016 / 13:50

  Sorry pressed enter from fast.
  Look up girls like Aimee Song, Camila Cehole how they do both you can just get the outline from them but do it your way. Your blog has come a long way and it’s so much better than before.

 4. oktober 24, 2016 / 13:52

  Så kul med överraskningsfest och måste säga att ni blev riktigt fina! kram på dig :D

 5. oktober 24, 2016 / 17:06

  Ni var superfina änglar!! tycker ändå att det var starkt gjort av dig att ändå försöka, tror att han förstod lite extra vad han betyder om du visar känslorna så tydligt, så jag tror att det blev bra!!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv