Hello oktober

IMG_8003.JPG IMG_8004.JPG IMG_8001.JPG

Kommer ni ihåg när jag beställde hem billiga peruker förra året? En blond, röd och en svart,vit ”ombre”. Vilket liv det blev och vad kul, jag gick till och med ut med den blonda peruken en kväll och lurade halva Örebro. 

IMG_0537

Jag var en röd ängel på Halloween förra året.

Bättre sent än aldrig att välkomna oktober? Den här månaden ska jag ha en riktig mysmånad, jag tänkte börja kolla på en ny serie men sen är det även mycket jobb och events som står på schemat. Så det blir en rolig månad helt enkelt.

Idag ska jag packa för imorgon drar vi på kryssning!

4 Kommentarer

 1. Natacha
  oktober 3, 2016 / 14:54

  Kan du ej ge tips på olika halloween dräkter/sidor/outfit?

  • emiliangergard
   Författare
   oktober 4, 2016 / 10:19

   Absolut! Kan fixa det :*

  • emiliangergard
   Författare
   oktober 10, 2016 / 10:58

   Den röda är från BikBok :*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv