Ögonplåster

Processed with VSCO with f2 preset Processed with MOLDIV Processed with VSCO with 7 preset

myyysfeeling hemma hos F, tror jag skrämt bort han dock med mina guldiga påsar under ögonen hahaha..

Ni som följt mig ett tag här på bloggen vet att jag har problem med mina mörka ringar under ögonen. Många får det för att dom är kanske trötta, äter dåligt, lite vitaminer osv. men jag har alltid haft det och testat allt! Jag får dölja dom med rött läppstift under mitt smink, lika jobbigt varje gång.

När jag hittade en sida och att dom hade olika plåster för påsar under ögonen så bad jag dom att skicka hem test till mig. Ni har ju även frågat efter lite mer skönhetsinlägg och jag tyckte detta var passande då detta verkligen är ett litet problem för mig.

Jag fick hem några stycken olika plåster för mörka ringar och även andra roliga,BRA masker! Jag testade dom guldiga (fett coola) ikväll och min hud känns tjockare under ögonen, typ att den stramat åt huden. Sen syns mina mörkare partier fortfarande vilket jag tror jag får leva med men jag måste vara ärlig med att det blev en aning bättre. Jag ska hur som helst testa dessa ett tag nu!

THUMPS UP!

Spakväll med girlsen snart eller? HÄR hittar ni sidan

//I samarbete med

2 Kommentarer

 1. oktober 3, 2016 / 10:30

  Jag har samma problem, har alltid haft mörka ringar också och får alltid höra att jag ser trött ut. Vore kul om du kunde berätta när du testat de fler gånger om det ger något resultat!

  • emiliangergard
   Författare
   oktober 3, 2016 / 13:51

   Ja det är inte kul alls, absolut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv