Höstgarderob 2

Bomber jackets

bomberjackets

Jag tror nästan alla äger minst 1 bomberjacka men varför inte? Det är ju så snyggt, man kan matcha det med nästan allt. Du kan tuffa till din söta outfit med den, ha en simpel outfit till den, du kan ha allt! Den gör outfiten sååå mycket.

Chokers

choker-1440x1368

Det här ser vi också överallt, det kommer även vara en sak jag kommer ha till nästan alla mina outfits i höst haha. Speciellt inför utgång, jag är inte så stort fan av stora smycken så en choker är perfekt för mig då det är snyggt och sexigt.

Black pants

blackpants
Min favorit hela hösten/vintern är svara byxor och jeans. Man kan ju matcha dom med allt!!!

Mesh top

mesh

Jag beställde en mesh top häromdan, jag tycker dom är så snygga. Det har blivit trendigt på senaste och det är lite vågat för vissa. Man kan antingen ha en vanlig trekants bh under eller ett linne. Hett på klubben!!

//adlinks

1 kommentar

  1. september 13, 2016 / 09:52

    Ååååh, så snyggt! :D Jag måste skaffa en choker, dem är så snygga och eleganta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv