MONDAY AGAIN

Måndag igen och nya tag.

Jag har inte bloggat sen tisdags och jag ska förklara varför. I tisdags var jag ute på krogen, tappade bort mobil, bankkort, id osv. Jag har aldrig tappat bort min mobil och så förut så jag började gråta på krogen haha, Emilia 20 bast. Nej men man är ju så hopplös utan mobilen!! Sen på onsdagskvällen fick jag tillbaks allt<333 sån jävla tur! Men jag låg hela onsdagen med ångest haha.

På torsdagen hade jag en städdag, sen var jag på en arbetsintervju som gick hur bra som helst. I fredags jobbade jag sen på ICA 10.30-19.00 och direkt vid 20.00 skulle jag på en förfest och fira min kompis. Sen jobbade jag igen tidigt på lördagen och sen dess har jag varit sjuk. Så ja, med tanke på att jag stressat med annat så hade jag inte lust att stressa ännu mer med att tänka på bloggen.

Hoppas ni haft en superbra helg, hörs snart! ♥

BeFunky_IMG_1866.jpg

en favorit outfit i repris

5 Kommentarer

 1. september 5, 2016 / 13:19

  Vad bra att det löste sig till slut! :D

 2. Jenni
  september 5, 2016 / 14:26

  Jobbar du extra på Ica/ coop eller fast anställd ? Hur har du gått tillväga för att få jobb där, gått dit o lämnat cv m.m eller sökt via hemsida?

 3. izabelle
  september 5, 2016 / 16:36

  Vart kommer byxorna ifrån? sjukt snygga!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv